VÅRBY GÅRD!

idag blir det tvätta sen ska jag till vårby gård och fortsätta sova där. är forfarande sjuk. men jag okar inte vila så blir helt sär ja lovar. :D men nu ska jag öva och skriva ner låt tider till en kompis som ska göra mix:)

Sjuk//frisk

Jag e sjuk men ändå inte. Solen sviker mig trots att de e sommar för f*n kom igen nu. Allt ska va perfekt och bra. Solen ska skina ja ska ha shorts eller sommarklänning och må superbra men nej nej nej. Ooohhh sverige va e de för fel på detta land.


Helgen

Nu är helgen slut och jag har haft ett så underbar helg. Hängde på play i fredags sen igår va det förkrök i Hellströms sen blev det ego. Nu är jag hemma helt trött och utmattad. Men ska kolla filmer och sova yeahhh puss pussa.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2826510/images/2012/pic_206898568.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2826510/images/2012/pic_206898568.jpg" class="image">


Fredag

Blir utgång med vänner idag:) yeahhh Kom till play/ego och festa med mig ikväll så underbart. :)


What??

Japp idag är det torsdag. Blir Älvsjö badet med brudarna utomhus. Hahahah tungt. Men ja ska inte bada bara ligga där och se bra ut i solen:) men ialla fall kom förbi och hälsa på mig gärna<3


Du och jag <3

Man är aldrig för Gammal för att sova med nallar:) kärlek till mina nallar


Tack Brenda för en sjuk kväll<3

Älskar dig sötnosen


Love<3

Hon väntar på dig<3


Play!

Imorn gäller det :) play/ego imorn :) kom dit och dansa med mig. jag finns där om nån vill dansa hahha :D
kom gärna och festa med mig. kommer ha shorts och skjorta elr nån snygg linne :) i feel so good. ska va med mina 2 dj:s ohhh fy fan och fira en tjej kompis samtidigt yyeaahhh thats it liksom.:)
men gillar du dancehall och sånt be there. elr vänta du kan va där va de än ä'r för musik du gillar :O gryyymt :)


Plugg

Sveriges nationaldag. Aa undrar hur ni firade erat men jag va på uppträddade på valsta dagen i Märsta. Det var så roligt min familj var med och kollade också:) men nu är jag hemma och pluggar sönder inför avslutning på fredag ska lämna in allt som är ogjort. Men jag ska fortsätta plugga sen ut och träffa Felicia:)


Club Play!!!

Vet ni vad ni ska göra på fredag om inte Felicia vet exakt vart ni ska festa nånstans på fredag. Kom och festa med mig på klubb play som ligger inne på ego. Rådmansgatan för fri entré gå in på fanpage och gilla och skriv för-efternamn:) annars kostar det 100 kr i dörren men det kan ni bjuda på va?? De klart:)

Länkar och sånt kommer på nästa inlägg tjenare :)


för att du finns<3


<3 kram

Hem

På väg hem till familjen. Blir söndags stek idag:) Gud va gott. Ja bara längtar tills ja får äta de. Mamma e så grym på det:)

Men nu e ja på tåget helt trött och ledsen. När man försöker fixa Det bästa man kan för ens kompisar och det inte går så får man shit. Känner mig så sårad. Men shit samma jag vet sanningen ialla fall puss på er läsare


RSS 2.0