Dramaqueen!<33

det visste ni kanske inte va om mig?? att jag va en dramaqueen. oj då jag råkade erkänna det nyss hihi.

nej men jag tycker inte det (lögn) men många säger att jag är en dramaqueen, men daa hallåå nån måste ju vara det liksom. just det är ju kul för jag är ju en dramaqueen och för det så läser jag drama i skolan:) fyfan vilken fin kombination.. vinner nobelpris alltså:D


nej men det är måndag och jag har drama idag i skolan. och det har jag faktiskt just nu så detta är ett tidsinlägg om ni inte visste det hahaha:D suckers.

nej men ialla fall. idag så har jag bara 2 lektioner drama och nånting kommer inte ihåg vad det heter :( bläää. men jag kommer  hem snart då ska jag blogga mer för er. puss puss på er.


( keat jobbar som en cooling)


 ( vännerna i skolan haha)


xoxo felicia



:) yeeey i love the way we do it!


( ub)


jag älskar min dansgrupp som fan. ni är dom bästa som finns. även om vi bråkar o shit så kommer ni alltid finnas där för mig. vad som än händer:D
jag hoppas vi kommer hålla ihop länge och vara vänner för evigt. just nu är vi på ett steg som innebär att hålla ihop elr förstöras. är vi starka tsm kommer vi klara detta tsm. ännu ett test på att bli nånting. shit händer alla. ingen är perfekt. ni är som änglar. charliers änglar elr ska jag kalla er sirrehs änglar hahah:)

nej då ni är DANSENS änglar. längtar till dom dagarna då jag träffar er på träningarna. går därifrån med ett smile på läpparna även om jag kom dit ledsen:)



kolla gärna in min dansgrupps blogg www.unbreakables.blogg.se



xoxo felicia


köket!<333

Tja Tja bloggen!!!


idag blir det skolan, och det är fredag så det betyder att felicia kommer vara i köket så aa. men vad gör ni i vanliga fall då idag liksom?


efter skolabn ska jag skynda hem för jag ska packa o fixa hemma o sen blir det träning:D
är det bara jag som märkt att jag e i väsby o skolan mer än jag är med nån kompi shahaha. eller familj liksom. wooow!! det måste få ett stop snart.

men ialla fall aa som sagt skolan o sånt. bloggar mer när ja kommer hem.


( det va skönt  o göra sig ren)


( såhär kan det gå på våra kryssningar hahah)

( hahahaha)


xoxo felicia


home sweet home<33

* fuck u and pay me = en text som jag tog från ett utav pittbulls låtar. han sjunger now fuck u and pay me. det har inte med sex o hora o göra. misstolka inte allt ni läser*


tja tja bloggen!

nu e jag hemma från skolan. jag är shit trött o vill bara lägga mig o slappa.. men icke sa nicke. jag ska tvätta och städa sönder mitt rum:) just nu ligger alla kläder på golvet jag ska sortera o fixa det så det ser bra ut.:) sen e de bara o stoppa i tvätten sen  e de rummet som ska fixas. sängkläder bytas dammsugas och torka golvet hihi.
känner mig som en riktig stor vuxen tjej när jag städar. o självklart ska musik spelas när allt detta sker. man kan inte leva utan musik liksom.


men ialla fall.. jag vet inte va ni har för planer inför helgen. fredag så ska jag göra ingenting utom skolan sen dansen. efter vet jag inte än. min barndomsvän ja skulle vara med har fått feber så han e sjuk:( jätte synd för jag saknar honom som fan asså. men lördag blir det jordbro från 9 på morgonen till 11 på kvällen. vi ska dansa o ha möte o massa grejer längtar liksom.
men men jag hoppas ni får en underbar helg. berätta gärna vad ni ska göra??



( tom min barndomsvän)


( sexy mama)


xoxo felicia

skolan/hem o städa:)

*ibland måste man mogna fast man inte vill*





xoxo felicia

RSS 2.0