sista veckan:)

detta e sista veckan på praktiken:)


05:28

God morgon!

snart bär det av till praktiken jag är helt asså helt sliten.men ändå jag ska kriga för mina betyg ok??
ialla fall. idag efter pratiken e det träning för mig. sen eftr det ska jag hem o sova fint asså:D
har nya planer för mitt hår:D
xoxo felicia


Menssjuka!?

asså jag har Menssjuka o det är inte kul alls. igår va jag på praktiken men ´kunde inte jobba på som vanligt fr jag vek mig dubbelt o höll för mage hela tiden för att de gjorde så ont. idag vill jag åka till praktiken men min mage stoppade mig så jag tänkte göra nåt vettigt åt saken o städa rent o kanske tvätta mina smutsiga kockrockar o fixa mitt rum nu när jag ändå är ensam hemma lksom:) yeahh shit bra. för jag hörde att mensvärk minskar om man rör på sig . ) Lukas kommer hit med godis o läsk senare till kära mensbarnet hahahha:D en liten ängel han är asså.

men ialla fall nu ska  jag börja med opration gå ner o boka tvättstuga o efter det operation plocka upp kläder från golvet.

xoxo felicia

( ohh förra året på polenveckan)


*HACK HACK HACK*

förlåt för ett dåligt inlägg. men jag har börjat praktiken nu. slutar väldigt sent från den så aa :(

( autograf skrivande i gambia)


MIN FAVVOLÅT!!


School!

sitter i skolan på lektion och ska jobba med att skriva om en grönsak. de e lite tråkigt men måste göras om jag inte vill ha ig. jag håller på att fixa mina kurser just nu. så de e bara att köra på.oavsätt om de e tråkigt elr inte så måste de göras för eller senare :D


ohh kärlek!


vår städning<3

Nu är det vår städning på gång i mitt rum:D det är vår nu så dags att mitt rum ska va våraktig :D kasta kläder jag inte behöver elr använder. ner med resväskorna till källaren :) ohhh va det ska li kul. mitt rum kommer lukta städad o gott :D yeahh.


Dag 4

Dag 4-dina bästa tjejkompisar!

jag tänke lägga upp bilder på henne:)



min bästa vän de e min älskade kusin. hon har varit där se dag ett för mig:)
älskar dig mathy


vår <3


RSS 2.0