inlägg om självförtroende!

asså jag vet inte riktigt....
det va nån som kommenterade hemligt och sa att jag skulle skriva ett inlägg om jälvförtroende. asså även om jag verkar tuff och hård och shit så har jag inte så mycket självförtroende eller asså jag gör bara saker. det är för att jag är en modig person men jag har inte så mycket självförtoende när de gäller mig själv liksom. men frågan är vad är jälvförtroende är det om utseende eller att man kan göra nåt?? för jag vet inte ärligt talat . vissa säger att jag har värsta självförtroendet men det har jag inte. ja har minsta i världen. jag är ju bara mig själv.- men jag tycker inte att jag är världen vackrste elr att jag har finaste kroppen.
jg tycker att jag e fet och ser normal ut inte nån jävla sexbomb liksom. men men alla har sina åsikter.

så vi gör så här itället. ni skriver till mig vad ni trorsjälvförtroende är för nåt!!


VAD ÄR SJÄLVFÖRTROENDE!!!!?????


XOXO FELICIA


Tro eller ej

Tro eller ej men ja sitter och pluggar:)


WHO sad???

Det är vi mot världen:)


På väg....

På väg hem från väsby. Hängt med brudarna ett tag och planerat nu ska man hem äta sen sova. Har servering imorgon liksom. Puss puss.


Tisdag<3

Heeeej!!!!

Jag är ledig idag och väntar besök Tjoo jag faktiskt 2 olika besök. Soc kommer över för och prata. Jag kommer inte slippa dom på ett tag.men ialla fall idag är det tisdag och tränings dag. På tal om det så glömde jag blogga hahaha igår på dansens blog men ska det snart. Men nu ska jag bada klart puss puss


Dagens outfit

Enkelt och fint


School

Idag är det skolan och jag har en långklänning på mig. Så sommrig omg<3 men ialla fall efter skolan blir det att ja kanske ska träffa en killkompis och sitta i rålis och bara vara. Sen efter blir det Väsby för och träna :( bläää. Vill plugga va fan. Kom igen... Ska plugga i skolan. Men nu ska jag sminka mig:) ni får dagens outfit sen.


Tvätt.

Dags för och tvätta:)


I Will always....

Sitter i vårby gård och äter. Ska dra till jordbruk snart:)


Oumi grattis<3

Framme i Väsby nu ska köpa en present till min kompis som fyller år idag<3 grattis älskling.


don´t blame me!


Bild<3

Bild på håret dom flesta fucktards klagar på.


Dont change me Because im me.

Fattar inte vad folks problem är. Det är mitt huvud vill jag raka så gör. Jag det. Förstår inte vart ni får ont nånstans. Låt mig ha sidecut om jag vill ha det. Det är inte ni som ska ha det. Så Fuck u bitch.


Fredag<3

Hej allihopa Felicia sitter och fixar sitt hår hos Alan, efter ska jag och söta Paulina dra och spela In musikvideo sen ska jag till Märsta och uppträda set är Paulina som gör mitt hår:) ikväll utgång på nya klubben play. Mer bilder kommer imorn från kvällen<3


Du skadar mig varje gång du ler mot mig


God natt<3

Felicia ska sova nu<3 puss ses imorn


Sommar!!!!!

Är det bara jag som tycker att det är sommar?? Det är så varmt ute omg 22 grader:) idag har jag jobbat inne med restaurangen i skolan. Nu ska jag till mitt extra jobb sen blir det träning. Woow Felicia är on just nu<3


Me myself and My dance!!!!

Hej förlåt för sveket men Felicia är tillbaka till blogg världen:) jag ska börja blogga igen:) mycket har hänt under senaste tiden. Felicia är singel och Jag satsar på dansen:) den sviker aldrig och är alltid där för en:) nu är det massa uppträdande så man är helt förvirrad men musikvideo på G här också wow ta det lugnt bruden:) Hahahahah men ialla fall. Häng med mitt nya vilda liv som 18 år och singel i Stockholms städer:)


RSS 2.0